Mr. V

Mr.V is simpelweg een kauwgombalautomaat, maar wel een hele slimme. Met Mr.V kunnen familieleden elkaar dagelijks verrassen.

“De ‘V’ van Mr.V staat voor ‘Verrassing”

Mr.V geeft namelijk graag kleine verrassingen. Het doel is om families een gezond en normaal gezinsleven te helpen behouden, ook al is het kind onder behandeling. Met Mr.V worden zowel het kind als andere familieleden eraan herinnert om even een pauze te nemen van stressvolle routines en te genieten van gezellige momenten samen of na te denken over wat hen gelukkig maakt.

De familie wordt uitgenodigd om het hoofd van Mr.V te vullen met complimenten, grapjes, kleine snoepjes of iets wat je samen wil doen of delen. Wanneer het hoofd van Mr.V dan vol zit met ideeën, zal hij de plastic ballen met ideeën gaan husselen om er op een willekeurig moment op de dag één in de dispenser op de bodem te laten vallen.

Dit draagt bij aan optimisme voor de toekomst en waardering voor de kleine dingen die de familie een sterke en veilige omgeving maken voor het kind om te ontwikkelen.

Dutch Design Week, Mr. V

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s